eCross kommer igen 15.9.2019!

eCross erbjuder utmaning och motionsupplevelser för alla. Massorna och eliten möts. eCross har forttfarande trots flera års frånvaro från marknaden strålande rykte bland dem som deltagit.

Målsättningen för eCross är att få de stora massorna att röra på sig och öka befolkningens intresse för hälsofrämjande verksamhet.

Så satsa på ditt välmående och delta i ett terränglopp! eCross gör alla till aktiva friluftsmotionärer på sin egen nivå.

eCross arrangeras av rienteringsföreningen Espoon Suunta från Esbo, Kisakallio idrottsinstitut och Esbo stad.

Underlaget på banorna är bekvämt, varierande mellan gräs, grus, stigar, ängar, spånbanor och skogsvägar. Det mjuka underlaget garanterar mindre skaderisk och den naturliga omgivningen ger omväxling och meningsfullhet, som inte kan nås när man springer på hårt och stumt underlag bland bilar och trafik. Banorna håller även för hårdare regn.

Miljömedvetenheten är avgörande för framgången hos eCross. eCross arrangeras på ett viktigt friluftsområde som aktivt används av esboborna för motion och utomhusaktiviteter. I samarbete med Esbo stad strävar vi efter att behålla området motionstillgängligt även i framtiden trots olika byggnadsprojekt i dess närhet.

eCross är ett evenemang med genomgående perfekt service samt en otroligt fin och avkopplande atmosfär.

Välkommen med igen- fortsätt traditionen!

http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2018_ecross/lopputulokset/

Arrangörer

Klasser och distanser

Banorna sträcker sig som en runda i Alberga idrottspark på friluftsspår, stigar och vägar.

Starterna sker som masstart på Alberga stadionområdet. Målet finns på själva stadion. Exakta starttider publiceras senare.

Längs banorna och vid starten finns vätskekontroller där det erbjuds vatten och sportdryck samt på målområdet även något smått tilltugg för återhämtning. Längs banorna finns också förstahjälpsstationer samt en station med fullständig förstahjälpsberedskap vid målet.

I anmälningsavgiften ingår bl.a. deltagande, medalj, service före, under och efter loppet, simning och bastu, försäljning och utställning, gratis barnparkering, gratis parkering, kringaktiviteter,…

Du kan anmäla dig via Juoksijas anmälningssystem.

Anmälan på plats är också möjlig under tävlingsdagen.

Classic 18 km

Män: allmän, 40, 50 och 60
Kvinnor: allmän, 40, 50 och 60

Economy Class 7 km

Mini Cross 1 km

 

Junior 2 km ja 4 km

2 km:
Pojkar: 8-11
Flickor: 8-11

4 km:
Pojkar: 12-15
Flickor: 12-15

Distanser
Classic 18 km
Economy Class 7km
Junior 4km
Junior 2 km
Minicross 1km

Kontaktuppgifter

info@ecross.fi