Alustava kisainformaatio

Lähtöryhmät ja tulokset

 

eCross-reiteille on tehty urheilupuiston ulkoilureittien rakentamistöistä johtuen viime hetken muutoksia

Lähtöajat

10.45 P/T 9-11 v 2 km

10.50 P/T 13-15 v 4 km

11.00 MiniCross 1 km

11.20 Classic 18 km

11.22 Economy 7 km 

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista numerolappujen jakopaikan yhteydessä kilpailupäivänä klo 9.30 alkaen ja päättyen aina tuntia ennen kunkin sarjan lähtöaikaa. TULE AJOISSA PAIKALLE ruuhkan välttämiseksi.

Aikataulu saattaa muuttua riippuen osanottajamäärästä. Pidä silmällä muutoksia kotisivulla www.ecross.fi

Sarjajako noudattaa seuraavia ikärajoja. 8-11 v: synt.-07-10; 12-15v: synt. -03-06; Mini Cross:-11 tai myöhemmin syntyneet. 40-v:-synt. 69-78, 50-v:-, synt. 59-68-64, 60-v: -58 ja aikaisemmin syntyneet. Yleinen sarja:-70-99 syntyneet. Juniorisarjojen saman matkan lähtöjä voidaan yhdistää tai erottaa osanottajamäärästä riippuen.

Lähtöalue on tarkoitettu vain aina aikataulun mukaisen seuraavan lähdön juoksijoille. Sisäänpääsy lähtöalueelle tapahtuu erikseen siihen tarkoitukseen tehdystä portista. Lähtöviivaa ei saa ylittää ennen lähtölaukausta.

Alkuverryttely alkaa noin 15 minuuttia ennen jokaista lähtöä lähtöalueella kestäen noin 10 minuuttia. Alkuverryttelyä johtavat Kisakallion urheiluopiston liikuntaneuvojaopiskelijat.

Pukeutuminen on mahdollista Leppävaaran stadionin pukuhuoneissa. Suihkuja on käytössä vain rajallinen määrä.

Vaatteet voi jättää lähtöalueelle erikseen niillle varattuun paikkaan. Jokainen osanottaja merkitsee omaan vaatepussiinsa tussilla kilpailunumeronsa. Pussin saat numerolappujen jaosta. Kilpailun jälkeen vaatteet noudetaan numerolappua vastaan stadionin katsomon länsipäästä. Älä jätä pussiin arvoesineitä. Noutopaikalle ei voi viedä vaatteita omatoimisesti.

Arvoesineet voi jättää maksutta erilliseen arvotavarasäilytykseen stadionin pääkatsomon etupuolelle. Muista merkitä tavarasi omalla lähtönumerollasi jättäessäsi ne säilytykseen. Kilpailun jälkeen voit noutaa tavarasi numerolappuasi vastaan. Täältä voit kysellä myös löytötavaroita.

Kilpailunumerot on pidettävä näkyvästi rinnassa koko kilpailun ajan. Numerolappua ei saa rypistää tai taittaa. Jatka matkaasi maalikarsinassa toimitsijoiden ohjeiden mukaisesti. Numerot kerätään maalissa ja saat samalla uimahallilipun.

Uinti ja sauna sisältyvät osanottomaksuun. Lippusi oikeuttaa sinut sisäänpääsyyn klo 11-15.00 välisenä aikana kilpailupäivänä. HUOM! Uimahallia ei voi käyttää pukeutumistilana ennen juoksua. Mainittuna aikana uimahalli on varattu vain eCrossin osanottajille. Ruuhkan välttämiseksi ja kaikkien mukavuuden takaamiseksi pyydämme, että viivyt uimahallissa vain kohtuullisen ajan.

Paikoitus on ilmaista kaikille eCross-tapahtuman osanottajille uimahallin, lukion, urheiluhallin ja urheilupuiston paikoitusalueilla kilpailupäivänä klo 9.00-18.00 välisenä aikana.

Myynti- ja näyttelytilaisuus järjestetään kilpailupäivänä stadionalueella. Hanki edullisesti juoksuun ja muuhun liikuntaan liittyviä tuotteita, tutustu uutuuksiin.

Mitali jaetaan kaikille maaliin tulleille juoksijoille maalialueella. Järjestäjät takaavat mitalin vain 31.7.2018 mennessä ilmoittautuneelle osallistujamäärälle.

Ensiapu on järjestetty maali- ja lähtöalueelle sekä reitin varrelle.

Juoma-asemia on  eri reittien varrella mukaan lukien maali- ja lähtöalue. Asemilla tarjotaan vettä ja urheilujuomaa sekä pientä purtavaa.

WC:itä on lähtö- ja maalialueella.

Lähtö- ja tuloslistat asetetaan stadionin katsomon taakse. Lopulliset tuloslistat julkaistaan vain internetissä myöhemmin. Alustava tuloslista jo kisan aikana internetissä.

Aika otetaan kaikissa sarjoissa kaikille maaliin tulleille pois lukien Mini Cross. Maali suljetaan klo 14.30.

Radat on merkitty Espoon Suunta -nauhoin ja isoin kyltein. Risteyskohdissa on toimitsijoita ohjaamassa juoksijoita. Classic 18 km radalla kilometrit on merkitty kyltein.

Keskeytyksistä on ilmoitettava lähimmälle ensiapuasemalle, juoma-asemalle tai toimitsijalle. Ilmoitus takaa sinulle kaiken huollon ja tuotteet (poislukien mitali) maalissa.

Cross Over -café palvelee juoksun jälkeen maalialueella juoksijoita, kannustajia ja yleisöä. Tervetuloa!

Ajattele ympäristöä! Pyydämme ystävällisesti jokaista omilla juomapulloilla tai geeliputkiloilla varustautunutta osallistujaa heittämään käytön jälkeen tyhjät pullot ja putkilot juoma-asemien läheisyydessä oleviin roska-astioihin. Kiitos!