Kisainformaatio

Lähtöajat

14.00 P/T 9-11 v 2 km

14.05 P/T 13-15 v 4 km

14.15 MiniCross 1 km

14.30 Classic 17 km

14.32 Economy ja Junior 7 km

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista numerolappujen jakopaikan yhteydessä kilpailupäivänä klo 13.00 alkaen ja päättyen aina tuntia ennen kunkin sarjan lähtöaikaa. TULE AJOISSA PAIKALLE.

Aikataulu saattaa muuttua riippuen osanottajamäärästä. Pidä silmällä muutoksia kotisivulla www.ecross.fi

Sarjajako noudattaa seuraavia ikärajoja. 8-11 v: synt.-08-11; 12-15v: synt. -04-07; Mini Cross:-12 tai myöhemmin syntyneet. 40-v:-synt. 70-79, 50-v:-, synt. 60-69-64, 60-v: -59 ja aikaisemmin syntyneet. Yleinen sarja:-69-00 syntyneet. Juniorisarjojen saman matkan lähtöjä voidaan yhdistää tai erottaa osanottajamäärästä riippuen.

Lähtöalue on tarkoitettu vain aina aikataulun mukaisen seuraavan lähdön juoksijoille. Sisäänpääsy lähtöalueelle tapahtuu erikseen siihen tarkoitukseen tehdystä portista. Lähtöviivaa ei saa ylittää ennen lähtölaukausta.

Alkuverryttely alkaa noin 5 – 10 minuuttia ennen jokaista lähtöä lähtöalueella . Alkuverryttelyä johtavat Kisakallion urheiluopiston liikuntaneuvojaopiskelijat.

Pukeutuminen on mahdollista Leppävaaran stadionin pukuhuoneissa.

Vaatteet voi jättää lähtöalueelle erikseen niille varattuun paikkaan. Jokainen osanottaja merkitsee omaan vaatepussiinsa tussilla kilpailunumeronsa. Pussin saat numerolappujen jaosta. Kilpailun jälkeen vaatteet noudetaan numerolappua vastaan stadionin katsomon länsipäästä. Älä jätä pussiin arvoesineitä. Noutopaikalle ei voi viedä vaatteita omatoimisesti.

Arvoesineet voi jättää maksutta erilliseen arvotavarasäilytykseen stadionin pääkatsomon etupuolelle. Muista merkitä tavarasi omalla lähtönumerollasi jättäessäsi ne säilytykseen. Kilpailun jälkeen voit noutaa tavarasi numerolappuasi vastaan. Täältä voit kysellä myös löytötavaroita.

Kilpailunumerot on pidettävä näkyvästi rinnassa koko kilpailun ajan. Numerolappua ei saa rypistää tai taittaa. Jatka matkaasi maalikarsinassa toimitsijoiden ohjeiden mukaisesti. Numerot kerätään maalissa ja saat samalla uimahallilipun, jolla pääset kisan jälkeen Leppävaaran uimahalliin ja maauimalaan.

Uinti ja sauna sisältyvät osanottomaksuun. Lippusi oikeuttaa sinut sisäänpääsyyn klo 14.30-18.30 välisenä aikana kilpailupäivänä. HUOM! Uimahallia/maauimalaa ei voi käyttää pukeutumistilana ennen juoksua.

Kaikkien sarjojen voittajat palkitaan ja lisäksi arvontapalkintoja kaikissa sarjoissa.

Paikoitus on ilmaista kaikille eCross-tapahtuman osanottajille kaikilla uimahallin, lukion, urheiluhallin ja urheilupuiston paikoitusalueilla kilpailupäivänä klo 12.30-20.00 välisenä aikana.

Ensiapu on järjestetty maali- ja lähtöalueelle sekä reitin varrelle.

Juoma-asemia on eri reittien varrella mukaan lukien maali- ja lähtöalue. Asemilla tarjotaan vettä ja urheilujuomaa sekä pientä purtavaa.

WC:itä on lähtö- ja maalialueella.

Lähtö- ja tuloslistat asetetaan stadionin katsomon taakse. Lopulliset tuloslistat julkaistaan vain internetissä myöhemmin. Alustava tuloslista jo kisan aikana internetissä.

Aika otetaan kaikissa sarjoissa kaikille maaliin tulleille pois lukien Mini Cross. Maali suljetaan klo 18.00.

Radat on merkitty Espoon Suunta -nauhoin ja isoin eCross-kyltein. Risteyskohdissa on toimitsijoita ohjaamassa juoksijoita. Classic 17 km:n radalla kilometrit on merkitty kyltein.

Keskeytyksistä on ilmoitettava lähimmälle ensiapuasemalle, juoma-asemalle tai toimitsijalle. Ilmoitus takaa sinulle kaiken huollon ja tuotteet maalissa.

Ajattele ympäristöä! Pyydämme ystävällisesti jokaista omilla juomapulloilla tai geeliputkiloilla varustautunutta osallistujaa heittämään käytön jälkeen tyhjät pullot ja putkilot juoma-asemien läheisyydessä oleviin roska-astioihin. Kiitos!